Shannon Lee

Shannon Lee
Shannon Lee


Ez a csinos, barna hajú nő Bruce Lee lánya! 4 éves volt, amikor az apja meghalt 

Shannon Lee nem hagyja, hogy elfelejtsék édesapját. 

Bruce Lee tragikusan elhunyt fiáról, Brandon Lee-ről mindenki hallott. Ám azt már kevesebben tudják, hogy a legendás kung-fu-sztárnak volt egy lánya is.

Shannon Lee 1969-ben született, négy évvel később, mint bátyja, Brandon, édesanyjuk Linda Lee Cadwell, akit a színész Bruce Lee 1964-ben vett feleségül.

Bruce, és a lánya Shannon Lee
Bruce, és a lánya Shannon Lee
Shannon Lee
Shannon Lee

Nem lett belőle színész

A már 45 éves Shannon megpróbálkozott a színészettel is, de leginkább a producerkedéssel foglalkozik, ezenfelül a Bruce Lee Alapítvány vezetőjeként mindent elkövet, hogy édesapja emlékét és munkásságát megőrizze és továbbadja az elkövetkező generációknak.

Egyebek közt iskolai programokat szerveznek, ahol a gyerekeket megismertetik édesapja életével, így erősítve bennük, hogy ne adják fel álmaikat. 

Mindemellett pedig igazgatója a Bruce Lee Enterprisesnak, miután 2008-ban visszavásárolta a Universal Studiostól a Bruce Lee-filmekért és magáért a Bruce Lee márkáért járó jogokat. Azóta a Bruce Lee név több termékhez is kapcsolódik, a ruházattól kezdve az italokig.

Bruce Lee kávé is van már

Legutóbb hétfőn jelentette be Shannon Lee egy sajtókonferencián, hogy piacra dobják a Bruce Lee instant italokat - a kínálatban kávé, tejes tea, citromos tea és forró csoki is szerepel. Úgy véli, hogy a Bruce Lee név garancia arra, hogy az emberek bízzanak a termék minőségében, és ne feledkezzenek el édesapjáról se.

Shannon Lee egyébként jó kedélyűnek és energikusnak írja le édesapját, aki nagyon szeretett játszani a gyerekeivel. Bár csak villanásokra emlékszik belőle - négyéves volt, amikor apja meghalt -, emlékei szerint melegszívű édesapa volt. Shannon egy ügyvédhez ment feleségül 1994-ben, egy kislányuk született, Wren már 11 éves.

Linda Lee, és férje Bruce Lee
Linda Lee, és férje Bruce Lee
Linda Lee, Shannon Lee, és lánya Wren
Linda Lee, Shannon Lee, és lánya Wren
Bruce Lee tea Ginseng, és Royal Jelly-vel, és hozzá Lee mester filozófiája.  Igazi kikapcsolódás.
Bruce Lee tea Ginseng, és Royal Jelly-vel, és hozzá Lee mester filozófiája. Igazi kikapcsolódás.


Ürítsd ki az elmédet, légy alaktalan, formátlan - mint a víz. Ha vizet öntesz egy pohárba, az pohárrá válik; ha vizet öntesz egy üvegbe, felveszi az üveg alakját. Ha teáskannába öntöd, teáskanna lesz. A víz képes folyni vagy képes zuhataggá válni. Légy maga a víz, barátom.

Bruce Lee
Egészségetekre!
Egészségetekre!